Referenties

Erik heeft de afgelopen drie jaar meerdere opdrachten voor mij uitgevoerd. Eerst heeft hij een zeer belangrijke rol gespeeld bij de implementatie van ons nieuwe personeels en salarissysteem. Vervolgens heb ik Erik gevraagd als functioneel beheerder en als laatste heb ik Erik gevraagd om een dashboard van management rapportages op te maken.
Opvallend bij de uitvoering van deze opdrachten is de zeer brede kennis die Erik inbrengt, zijn projectmatige en zeer professionele manier van handelen en zijn constructieve en meedenkende houding. Bij Erik is een woord een woord en een afspraak een afspraak. Maar wel zodanig dat een opdracht ten goede evolueert. Erik weet voortschrijdend inzicht te verwerken in zijn opdrachten. Ik heb bij Erik dan ook menigmaal meer of een beter product gekregen dan waar ik in beginsel om gevraagd had.
Ik heb Erik uitgebreid bedankt voor zijn bijdragen in de afgelopen jaren en kan hem van harte aanbevelen.
Edwin Klaassen | Gemeente Haarlemmermeer

Erik is een gedreven, betrokken en kundige professional. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de aanbesteding en implementatie van de HRM applicatie (Workforce) bij gemeente Haarlemmermeer. Kwaliteit staat bij Erik hoog in het vaandel, zowel ten aanzien van de applicatie, de functionaliteiten, maar ook ten aanzien van toepasbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Kortom, hij heeft een brede blik, verbindt, analyseert en maakt de juiste afwegingen. In de ruim tweeënhalf jaar dat Erik bij ons heeft gewerkt, heeft hij zijn veelzijdige kennis en kunde ingezet en ook laten zien dat hij onbekend terrein snel eigen maakt. Hij was met zijn open, positieve en rustige houding een welkome aanvulling en zal zeker gemist worden. Voor de verschillende rollen die Erik bij gemeente Haarlemmermeer heeft vervuld geldt dat ik hem oprecht kan aanbevelen bij toekomstige opdrachtgevers.
Jolijn Jurgers | Gemeente Haarlemmermeer
Meer over het project

Erik heeft een belangrijke bijdrage geleverd in de verdere implementatie van het HRM-systeem Workforce binnen de Gemeente Breda. Erik stelt hoge eisen aan de kwaliteit van producten en handelt hier ook naar. Erik signaleert problemen, legt verbanden tussen gegevens en zoekt naar oplossingen. Dit heeft geresulteerd dat medewerkers in de organisatie steeds meer vertrouwen kregen in het HRM-systeem Workforce. Erik had geen tot weinig affiniteit met de werkzaamheden van HRM en het systeem Workforce, maar zijn kracht zit hem in het feit dat hij zaken snel oppakt en eigen maakt. Wij zijn Erik zeer erkentelijk voor de wijze waarop hij de afgelopen tijd binnen Breda Workforce heeft vorm gegeven.
Herman van Gerrevink | Gemeente Breda
Meer over het project

In zijn rol als business consultant en als plaatsvervangend projectleider bij de implementatie van het klantenportaal van Staedion heb ik Erik ervaren als zeer prettig en professioneel. Zijn open en eerlijke houding maakten dat de verwachtingen bij de klant reëel waren. De passie voor de inhoud van het product die Erik toonde werkte aanstekelijk bij de betrokkenen.
Marike van ’t Hoenderdaal | Staedion
Meer over het project

Als business consultant heeft Erik de branchekennis van woningcorporaties snel eigen gemaakt en toegepast bij onze klanten.
Erik is zelfstandig en doelgericht en hij werkt zeer gestructureerd en overzichtelijk wat transparantie aan de klant geeft.
Erik heeft aan een half woord genoeg, maar zorgt er dan wel voor dat hij alle benodigde informatie krijgt om verder te kunnen. Hij is hierin sturend en leidend. Daarnaast is hij een zeer prettig persoon om mee samen te werken.
Bart van Haren | Kubion
Meer over het project

Ik heb Erik leren kennen als een zeer proffesionel interim professional. Erik is kundig en werkt precies. De opdracht voor Y-Share heeft hij goed uitgevoerd. Het resultaat wat we afgesproken hadden heeft hij ruim behaald.
Wouter Nieuwenhuizen | Yacht
Meer over het project