E-HRM Haarlemmermeer

Een E-HRM systeem is een informatiesysteem met modules voor het beheren van arbeidsovereenkomsten, verlofrechten, verzuim en herstel, digitaal personeelsdossier, functionering en meer. Daarnaast biedt dit systeem een Management Self Service en Employee Self Service voor o.a. het aanvragen van verlof, doorgeven van verzuim en herstel, declareren van overuren of reiskosten en afspraken maken voor functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Met analyse van processen en informatiebehoefte, mijn kennis en ervaring met E-HRM en de verkenning mogelijkheden van hun huidige E-HRM systeem (PIMS@all) heb ik de gemeente Haarlemmermeer geholpen met het schrijven van het Programma van Eisen en Wensen en het beoordelen van de inschrijvingen. Daarbij hielp ik met de implementatie en het “leaner” maken van de werkprocessen van de Personeels- en Salarisadministratie.

Door de inzet van een E-HRM systeem lopen processen efficiënter en wordt veel tijd bespaard. Denk bijvoorbeeld aan het herberekenen van verlofrecht voor een werknemer die besluit minder te gaan werken. Na het aanpassen van de arbeidsovereenkomst rekent een E-HRM systeem met één druk op de knop het nieuwe verlofrecht uit op basis van de oude en nieuwe werktijden.

Erik is een gedreven, betrokken en kundige professional. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de aanbesteding en implementatie van de HRM applicatie (Workforce) bij gemeente Haarlemmermeer. Kwaliteit staat bij Erik hoog in het vaandel, zowel ten aanzien van de applicatie, de functionaliteiten, maar ook ten aanzien van toepasbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Kortom, hij heeft een brede blik, verbindt, analyseert en maakt de juiste afwegingen. In de ruim tweeënhalf jaar dat Erik bij ons heeft gewerkt, heeft hij zijn veelzijdige kennis en kunde ingezet en ook laten zien dat hij onbekend terrein snel eigen maakt. Hij was met zijn open, positieve en rustige houding een welkome aanvulling en zal zeker gemist worden. Voor de verschillende rollen die Erik bij gemeente Haarlemmermeer heeft vervuld geldt dat ik hem oprecht kan aanbevelen bij toekomstige opdrachtgevers.
Jolijn Jurgers, Gemeente Haarlemmermeer

Terug naar portfolio ↵